Klassieke hamburger

 
 
 
 
 

Deze burger is er in een 90 grams en 120 grams uitvoering. Het bestaat voor 80% uit rundvlees van de beste kwaliteit.

  • original_img1

    Hoe bak je de perfecte burger?

    Voor het bakken van Svenska hamburgare heb je geen enkele vorm van vetstof nodig. Slechts een hete pan, grill of barbecue is voldoende. Bak de burger tot een kerntemperatuur van 72ºC. Wij hebben speciaal voor jou inspiratie en tips op een rijtje gezet.

  • original_img1

    Zo stel je de ideale burger samen

    Een ideale burger bestaat allereerst uit een perfecte hamburger, gebakken naar keuze. Dan is de opbouw eenvoudig. Vanaf de zijkant bekeken; onderkant broodje, saus, sla, tomaat, burger, topping, bovenkant broodje. Serveer met een frisse salade of lekkere friet. Kijk voor de tutorial of inspiratie bij recepten.


 
 
 
 

Gebruiksvriendelijk verpakking

Onze 20-pack Svenska Hamburgare zijn verpakt in een gebruiksvriendelijke verpakking. De hamburgers zijn gestapeld in een zak voor makkelijk gebruik. De hamburgers zijn individueel ingevroren voor optimaal gebruiksgemak.

Recipe

Läkker recipt

De original burger is op vele manieren en voor verschillende keukens te gebruiken. Wat dacht je van een klassieke burger met kaas, of met spek, met pesto, met gebakken ui, augurk, mozzarella en nog veel meer!

naar het recept