Chili Cheese Burger

 
 

Onze Chili Cheese Burger is pittig van smaak en gevuld met stukken échte kaas. Deze burger bestaat uit 92% rundvlees van de beste kwaliteit.

  • original_img1

    Hoe bak je de perfecte burger?

    Voor het bakken van Svenska hamburgare heb je geen enkele vorm van vetstof nodig. Slechts een hete pan, grill of barbecue is voldoende. Bak de burger tot een kerntemperatuur van 72ºC. Wij hebben speciaal voor jou inspiratie en tips op een rijtje gezet.

  • original_img1

    Zo stel je de ideale burger samen

    Een ideale burger bestaat allereerst uit een perfecte hamburger, gebakken naar keuze. Dan is de opbouw eenvoudig. Vanaf de zijkant bekeken; onderkant broodje, saus, sla, tomaat, burger, topping, bovenkant broodje. Serveer met een frisse salade of lekkere friet. Kijk voor de tutorial of inspiratie bij recepten.


 
 
 
 

Gebruiksvriendelijk verpakking

Onze 20-pack Svenska Hamburgare zijn verpakt in een gebruiksvriendelijke verpakking. De hamburgers zijn gestapeld in een zak voor makkelijk gebruik. De hamburgers zijn individueel ingevroren voor optimaal gebruiksgemak.

Recipe

Läkker recipt

De Chili Cheese Burger is op veel manieren te gebruiken. De pittige burger geeft een heerlijke kick aan je burger en met de gesmolten kaas wordt het nog lekkerder. Ideaal voor op de barbecue of voor thuis in de pan. Je kan deze burger beleggen met van alles. Wat dacht je van guacamole, of een gebakken ei, chorizo, gebakken ui en nog zoveel meer!

naar het recept