Zweedse gehaktballetjes

Zweedse balletjes

✓ Duurzaam Zweeds rundvlees

✓ Direct uit Småland, Zweden

✓ Gluten, lactose, ei en soja-vrij

✓ Panklaar om te bakken

Benieuwd naar onze Zweedse gehaktballetjes?

Bekijk alle recepten Neem contact op

  • De Zweedse gehaktballetjes van Svenska Hamburgare zijn onmisbaar op iedere menukaart, of om gewoon thuis klaar te maken. Deze heerlijke Zweedse gehaktballetjes komen namelijk direct uit Småland; een regio in de Zweden. De gehaktballetjes zijn dan ook van vers vlees bereid en daarna direct ingevroren. Wil je echte Zweedse gehaktballetjes van kwaliteit? Dan moet je zeker de gehaktballetjes van Svenska Hamburgare proeven. Met deze gehaktballetjes kun je oneindig veel gevarieerde gerechten op tafel zetten.

  • Ontdek waarom je deze heerlijke Zweedse gehaktballetjes moet kopen

    Naast dat de Zweedse gehaktballetjes van Svenska Hamburgare ontzettend lekker gekruid zijn, zijn er meer redenen waarom je ze moet kopen. Wanneer je kiest voor deze Zweedse gehaktballetjes, maakt je een verantwoorde keuze. De gehaktballetjes zijn namelijk gemaakt van duurzaam Zweeds rundvlees. De slagerij waar ze vandaan komen, haalt bovendien alle energie uit zon, water en wind. Het vlees van Svenska Hamburgare is Zweeds kwaliteitsvlees. Ons balletje is namelijk beoordeeld als slagerskwaliteit, wat inhoudt dat het een perfecte structuur en een heerlijke vleessmaak heeft. Tot slot zijn onze Zweedse gehaktballetjes vrij van gluten, lactose, ei en soja.

Wil je Zweedse gehaktballetjes kopen?

Je kunt de originele Zweedse gehaktballetjes kopen bij de supermarkten van Dirk of bij de DekaMark Wil je meer informatie over onze duurzame producten? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@dorsvlegel.com.

Bekijk alle recepten met onze Zweedse gehaktballetjes: