Classic burger

Dit broodje hamburger heet niet voor niks de klassieker. De burger staat voorop.

INGREDIENTEN 2 PERSONEN

  • 2 klassieke hamburgers 90 gram
  • 1/2 witte ui, in ringen gesneden
  • 2 blaadjes ijsbergsla, fijngesneden reepjes
  • 1 tomaat, in plakken gesneden
  • 2 augurken, in repen gesneden
  • 2 el ketchup
  • 2 sesambroodjes

BEREIDING

Zet een pan op het vuur of steek de barbecue aan. Zodra deze goed heet is bak je de hamburger zonder vetstof.

Bereid de burger in een hete pot zonder vet tot de kerntemperatuur 72 ° C is.

Leg de broodjes nog even op de grill of erbij in de pan voor een krokant resultaat.  Leg de uien ook kort in de pan, zodat deze iets zacht worden.

Beleg vervolgens de broodjes met eerst de saus, dan de sla, de tomaat, de ui, de burger en de augurk er bovenop. Kapje van het broodje erop en klaar!