Recept Zweedse balletjes

Zweedse balletjes

✓ Duurzaam Zweeds rundvlees

✓ Direct uit Småland, Zweden

✓ Gluten, lactose, ei en soja-vrij

✓ Panklaar om te bakken

Benieuwd naar onze Zweedse gehaktballetjes?

Bekijk alle recepten Neem contact op

 • Een recept maken met Zweedse balletjes is zeer eenvoudig en bovendien zet je hiermee een heerlijk gerecht op tafel. Het is dan wel belangrijk dat je kiest voor balletjes van kwaliteit. Het vlees van Svenska Hamburgare is duurzaam en vers Zweeds kwaliteitsvlees. Het rundvlees is namelijk direct afkomstig uit een duurzame slagerij uit Småland; een regio in Zweden. Onze Zweedse balletjes zijn ideaal om te verwerken in een recept. Lees snel verder en ontdek welk heerlijke recept je kunt maken met onze Zweedse balletjes.

 • Kies een heerlijk recept voor Zweedse balletjes

  De Zweedse balletjes van Svenska Hamburgare bestaan voor maar liefst 70% uit rundvlees. Verder zijn ze heerlijk gekruid en is er aardappel en zout aan toegevoegd. De Zweedse balletjes zijn bovendien vrij van gluten, lactose, ei en soja. Vanwege het hoge aandeel rundvlees hebben de balletjes een onregelmatige en ambachtelijke ronde vorm, een heerlijke vleessmaak en een perfecte structuur. Met onze kwalitatieve Zweedse balletjes op het menu kun je oneindig variëren. Wat dacht je van onderstaande mogelijkheden?

  • – Zweedse gehaktballetjes als unieke snack op een borrelplank
  • – Een (pita)broodje met Zweedse gehaktballetjes
  • – Zweedse gehaktballetjes door de pasta
  • – Een stamppotje met Zweedse gehaktballetjes
  • – Zweedse gehaktballetjes bij friet of puree

Bestel onze heerlijke Zweedse balletjes of andere producten

Wil je een heerlijk recept met Zweedse balletjes maken? Koop dan de Zweedse balletjes van Svenska Hamburgare voor de beste smaak. Ze zijn te koop bij de supermarkten van Dirk of bij de DekaMarkt. Wil je meer informatie over onze duurzame producten? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@dorsvlegel.com.

Bekijk alle recepten met onze Zweedse gehaktballetjes: