Verhaal

Svenska Hamburgare AB nu en dan

Svenska Hamburgare AB werd in 1998 opgericht door Sven Elming, Kjell Tillborg en Hans Brandt.
De belangrijkste productie in de fabriek in Sävsjö bestond uit diepgevroren hamburgers voor grootschalige huishoudens. In 2001 werd het bedrijf overgenomen door de concurrent Sven P Matkompaniet in Stockholm. Zowel Sven P Matkompaniet AB als Svenska Hamburgare AB voeren vandaag een vergelijkbare productie uit in fast food, grootschalige huishoudens en algemene levensmiddelenhandel. Naast het diepvriesassortiment produceren wij ook kant-en-klare producten zoals hamburgers, rundergehaktballen, kebabs, pannenkoeken enz.

Behandeling, hygiëne en duurzaamheid

Productie en verkoop vinden voornamelijk plaats onder ons eigen merk, maar we produceren ook huismerkproducten voor een groot aantal voedingsdistributeurs en winkelketens. De bekendste onder de consumenten in Zweden is de Svenska Hamburgare-topverkoper “de Hamburgertube”, een tube-achtig pakket met 20 stukjes bevroren 90 gram Zweedse rundvleesburgers. In onze moderne fabriek in Sävsjö vindt de verwerking van grondstoffen volledig mechanisch plaats. Gecombineerd met onmiddellijk invriezen zijn de beste hygiëne en duurzaamheid gegarandeerd.

Veilig product, veilige productie

Alle producten vervaardigd door Svenska Hamburgare AB zijn gemaakt van rundvlees en gegarandeerd vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, ei en melkproteïne. Bovendien is de productie sinds 2002 BRC-gecertificeerd, wat een zorgvuldige controle van elk ingrediënt garandeert en de consumenten kunnen vertrouwen op onze producten om 100% vrij te zijn van sporen van deze stoffen.